Oznámení

Zde směřujte svá oznámení, či inzeráty.

Téma: Hudební server GRANO MUSICALIS

Od: Anonym: GRANO MUSICALIS <> ( ---.102.broadband3.iol.cz )
Kdy: 22. 10. 2006 15:12
Předmět: Hudební server GRANO MUSICALIS

Navigace: link | přehled | fórum
Nový projekt GRANO MUSICALIS
PRAHA - 01.10.2006 (Tisková zpráva GSN) - V neděli 1. října 2006 byl otevřen široké veřejnosti nový internetový projekt GRANO MUSICALIS.
Projekt GRANO MUSICALIS je koncipován jako hudební prostor pro sdílení křesťanské hudební tvorby na internetu a jeho posláním je napomáhat k šíření křesťanské hudby.
Projekt poskytuje internetový prostor českým a slovenským křesťanským hudebním skupinám nebo jednotlivým interpretům, na kterém mohou nabídnout svoje písně k poslechu nebo ke stažení uživatelům internetu.
Návštěvníkům nabízí spoustu nástrojů, které vytvářejí velmi přátelské prostředí pro orientaci v projektu, v jeho obsahu i v užívání a současně jim dávají možnost poslat tvůrcům a interpretům svoji recenzi, komentář nebo reakci na jejich díla.
Registrovaní umělci a skupiny mají k dispozici prostor pro ukládání svých souborů, své vlastní stránky v rámci projektu a administrační prostředí, které jim umožňuje s tímto prostorem zcela nezávisle na provozovateli projektu i na jeho administrátorech a zcela svobodně nakládat a upravovat ho dle svého uvážení. Na stránkách v rámci projektu mají k dispozici vlastní blog, rubriku audio, kde mohou zveřejňovat svoje nahrávky v mp3, rubriku video s možností zveřejňování videoklipů, dále samostatný prostor pro zveřejňování fotografií a akcí (koncertů a vystoupení). Také mohou vytvářet kompilované pořady typu rádiových stanic, a to nejen z vlastních písní, ale i z písní jiných umělců na Grano Musicalis, které je zaujaly. K tomu všemu mají k dispozici i další funkce, jako je kniha hostů, biografie, zasílání soukromých zpráv apod.
Také registrovaní uživatelé mohou vytvářet vlastní kompilace písní, které jsou na GRANO MUSICALIS a kdykoliv je přehrávat. Jako bonus mají k dispozici vlastní blog. Mohou také hodnotit jednotlivá díla a využívat pokročilé funkce žebříčků, vyhledávání a hodnocení umělců a jejich děl v celém projektu.
Projekt GRANO MUSICALIS zůstává otevřen i dalším křesťanským umělcům a skupinám (začínajícím i zkušeným), které se dosud projektu neúčastní a mají zájem nabídnout svá díla široké veřejnosti. Stačí založit účet umělce/skupiny a po přihlášení do systému otevřít ovládací panely a začít upravovat přidělený prostor.
Projekt GRANO MUSICALIS najdete na adrese http://musicalis.granosalis.cz.
Štěpán Křivánek GRANO SALIS NETWORK