Téma: Pomozte sboru ČCE v Olešnici

Od: Uživatel Evangnetu Martin Soběslavský <>
Kdy: 06. 02. 2008 01:00
Předmět: Pomozte sboru ČCE v Olešnici

Navigace: link | přehled | fórum
Dostal se ke mně tento bratrský "spam":
Milí přátelé,
obracím se na Vás touto cestou s prosbou o podporu. Opravovali jsme letos v Olešnici Evangelický kostel. Podřilo se nám udělat novou střechu, včetně dřevěné konstrukce a opravit fasádu věže, okna ve věži, elektroinstalaci, provést nátěry okenic a dveří. Jihomoravský kraj letos poprvé vyhlásil soutěž o nejlépe opravenou památku jihomoravského kraje, aby tak motivoval obce k péči o památky a k jejich opravám. Olešnici do soutěže přihlásil pan starosta a odborná komise nás vybrala mezi 15 nejlepších projektů. Nyní probíhá do 15. února veřejné hlasování na internetu o první tři místa, která jsou finanančně oceněna. Hlasování však probíhá tak, že z každého počítače (každé sítě) lze odeslat jen jeden hlas, počítač se pro další hlasy zablokuje. Tím se pro nás snižuje možnost hlasovat, a proto hledáme hlasy všude, kde se dá. Pokud jste ochotni Olešnici v hlasování podpořit a dát nám hlas, budeme velice vděční. Případná finanční odměna by nám pomohla dokončit opravy, které nám do budoucnosti (i přes velké úspěchy v letošním roce) stále zůstávají.
POSTUP HLASOVÁNÍ je následující: http://ias.kr-jihomoravsky.cz/kultura_soutez/prvni.php
- objeví se seznam 15 vybraných památek - Olešnice je sedmá od vrchu (každý projekt má fotku a popis) - hlas se dá kliknutím na text pod obrázkem památky
Budeme vám vděční, když nás v hlasování podpoříte svým hlasem a když nás doporučíte svým přátelům a známým. Předem díky za pochopení a pomoc.
Dozvěděl jsem se, že se po církvi utěšeně šíří, ale pro případ, že se k vám ještě nedostal ho zde vyvěšuji a připojuji se k jeho prosbě o pomoc při hlasování. Včera byla Olešnice druhá, není tedy ještě nic ztraceno ;-)
Zdravím MS
Od: Správci Evangnetu (Petr Tomášek) <>
Kdy: 06. 02. 2008 07:11
Předmět: Re: Pomozte sboru ČCE v Olešnici

Zdar Sobe!
Kdybys četl Evangnet pořádně, budeš vědět, že na toto téma už zde je článek a k němu bouřlivá diskuze: http://www.evangnet.cz/170-oprava_veze_evangelickeho_kostela_v_olesnici_ve_finale_souteze_o_nejlepe_opraven
P.
Od: Anonym: sob---.net.upc.cz )
Kdy: 07. 02. 2008 00:36
Předmět: Re: Pomozte sboru ČCE v Olešnici

ja nikdy netvrdil, ze ctu evangnet poradne;-)