Téma: Chtěli byste být farářem?

Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 07. 07. 2019 18:52
Předmět: Chtěli byste být farářem?

Navigace: link | přehled | fórum
Prý je tu mrtvo, vymyslel jsem tedy nové téma.
Otázka: Byli byste rádi, kdyby se vaše dítě rozhodlo jít na studium teologie a stát se farářem? Nebo - kdybyste mohli žít život znova, chtěli byste být farářem?
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 07. 07. 2019 21:49
Předmět: Re: Chtěli byste být farářem?

Vážně jsem o tom v jednu dobu přemýšlel a málem se tak stalo.
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 07. 07. 2019 22:34
Předmět: Re: Chtěli byste být farářem?

To mi spadla brada. A teď už ani nechceš mít něco s církví. Co se stalo?
Já jsem nechtěl nikdy být farářem a doufám, že ani nebudu. Ale být na chvíli synodním seniorem bych chtěl, udělal bych v ČCE rychlej proces s některými nešvary.
Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 08. 07. 2019 09:36
Předmět: Re: Chtěli byste být farářem?

Martin Janča napsal(a):
 To mi spadla brada. A teď už ani nechceš mít něco s církví. Co se stalo?    Já jsem nechtěl nikdy být farářem a doufám, že ani nebudu. Ale být na chvíli  synodním seniorem bych chtěl, udělal bych v ČCE rychlej proces s některými  nešvary.
Milý příteli, jeden z největších nešvarů jste vy a vaše odpudivé působení na tomto webu. To, že vám správci webu ignorují tuto vaši nechutnou a ničitelskou misii, to, že s vámi farář Wrana neustále vede jakýsi vstřícný, kontraproduktivní dialog, představuje jejich obrovské profesní selhání. Nepochybuji, že synodním seniorem zneužívajícím moci ke svým nemocným cílům byste byl ve vaší komiksové fantazii velice rád.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 08. 07. 2019 09:59
Předmět: farářem?

Aha, tak podle vašeho názoru jsem tady na evangnetu "obrovsky profesně selhal". Vážně vás neberu, nejste pánbůh, myslím, že jen on by mohl soudit takto příkře, ale váš lidský názor mě zajímá. Můžete to trochu rozpovídat?
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 08. 07. 2019 10:16
Předmět: Re: Chtěli byste být farářem?

Ladislav Cajthaml napsal(a):
 Milý příteli, jeden z největších nešvarů jste vy a vaše odpudivé působení na  tomto webu. To, že vám správci webu ignorují tuto vaši nechutnou a  ničitelskou misii, to, že s vámi farář Wrana neustále vede jakýsi vstřícný,  kontraproduktivní dialog, představuje jejich obrovské profesní selhání.  Nepochybuji, že synodním seniorem zneužívajícím moci ke svým nemocným cílům  byste byl ve vaší komiksové fantazii velice rád.  
Nejste první, kdo sem vpadl jako boss. Chci věřit, že od teďka vy tu úroveň diskuzí pozvednete.