Téma: Omluva Martinovi Jančovi

Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 24. 05. 2019 18:09
Předmět: Omluva Martinovi Jančovi

Navigace: link | přehled | fórum
Přemýšlel jsem a fakt je, že i když mě často vytáčíš svými příspěvky a postoji, neopravňuje mě to se ti smát a urážet tě. Takže se ti tímto omlouvám. Tím ale neříkám, že s tvými názory souhlasím a tvé postoje vnímám pozitivně. To v žádném případě.
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 24. 05. 2019 21:50
Předmět: Re: Omluva Anonymovi

Děkuju. Já se zase omlouvám tobě, že tě naschvál provokuju.
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 25. 05. 2019 00:52
Předmět: Re: Omluva Anonymovi

Děkuji.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 26. 05. 2019 12:17
Předmět: omluvy

Jé, ono tu může být někdy i pěkně křesťansky, s omluvou a odpuštěním. Až to člověka osobně odzbrojí - i když nevím, jak tohle prožívají anonymové a kraptonymové.
- A jak teď dál, když dynamiku to dostávalo z vzájemného napadání? Dovedli byste třeba napsat, jak by tedy bylo třeba v naší zemi v této době politicky myslet a konat ("politika" - "správa veřejného")- jak si to doopravdy myslíte, jak to kolem sebe vidíte? A neupadat hned do šablon, které nám nutí TA oficiální politika…
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 26. 05. 2019 17:46
Předmět: Re: promluvy

Pane Vrána, neprovokujte 😝
Jak že prožívají kraptonimové politiku? Tak třeba dnes se ve 23 hodin kouknu na výsledky voleb a předvídám, že se mi pak bude dobře spát.
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 26. 05. 2019 19:26
Předmět: Re: omluvy

Kazatel ČCE Aleš Wrana napsal(a):
 Jé, ono tu může být někdy i pěkně křesťansky, s omluvou a odpuštěním. Až to  člověka osobně odzbrojí - i když nevím, jak tohle prožívají anonymové a  kraptonymové.    - A jak teď dál, když dynamiku to dostávalo z vzájemného napadání? Dovedli  byste třeba napsat, jak by tedy bylo třeba v naší zemi v této době politicky  myslet a konat ("politika" - "správa veřejného")- jak si  to doopravdy myslíte, jak to kolem sebe vidíte? A neupadat hned do šablon,  které nám nutí TA oficiální politika…
To je pravda, tak ať o tu dynamiku nepřijdeme, dáme si zas do huby :-D - na pokyn faráře - :-D
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 26. 05. 2019 19:55
Předmět: Re: omluvy

Vy jste mé otázce rozuměl jako pokynu k agresi? Tak jsem ji rozhodně nemyslel. Mám naději, že kdybychom o věcech veřejných dovedli mluvit lidsky a osobně, jako na agoře, že bychom spolu možná nesouhlasili, ale rozuměli bychom si a chápali bychom vztah říkaného k realitě. - Zatímco když přebíráme dikci TĚCH politiků, že to vede ke kopání příkopů a k agresi.