Odpověď na příspěvek: Re: Bible

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 02. 10. 2018 09:44
Předmět: Re: Bible

Třeba heraldiku z Daniela napasovali na nějakou tehdejší říši (už si nevzpomínám kterou), zejména tím aramejským dodatkem. Heraldika ve Zjevení je ale odlišná… (Někdo chtěl tvrdit, že to popisuje stejný případ)
V té mé knize, ve vydání z 28.9.2018 (má 642 stran) je ta Evropská unie na straně 523.
Byla pak šelma ta, kterouž jsem viděl, podobná pardovi, a nohy její jako medvědí, a ústa její jako ústa lvová.
Zakládajícími členy ECSC byly Francie, Západní Německo, Benelux a Itálie. Ty mají ve znaku pardála (Francie), medvěda (západní Berlín) a lva (Benelux nebo Belgie). Itálie neměla ve znaku zvíře, ale jen hvězdu. (jinak tedy ona takhle vypadá i satelitní mapa Evropy, když se otočí tak podle té šipky z Patmosu nahoru, Špaňelsko jako lev, skandinávie jako pardál, a Itálie s Řeckem jako nohy medvěda… ale myslím, že spíš měli na mysli tu heraldiku)
jedna z hlav jejich jako zbitá byla až na smrt, ale rána její smrtelná uzdravena jest
Přesně sedí na Německo, zničené po válce, které se až zázračně uzdravilo…
a měla dva rohy, podobné Beránkovi, ale mluvila jako drak
"Rohy" κερατα především ve smyslu "vrcholy". Která jiná říše má dva prezidenty?
Číslo té šelmy 666 je především na EAN (European article number), na každém čárovém kódu jsou kromě číslic toho kódu tři šestky, podle nich čtečka pozná, že to je čárový kód. (Nevím, jestli jste to věděli… Leckdo to ví. A obchodovat bez toho téměř nemůžete, dnes bez čárového kódu s tímhle číslem šelmy koupíte jen nebalené pečivo a ovoce…)
Na čele mají toto znamení ti, kdo myslí především na zboží. Na ruce ti, kdo způsobují, aby jiní takhle mysleli. (Znamení "na čele" znamená "myslet", znamení "na ruce" znamená "dělat"… Přece byste nečekali nějaké viditelné tetování?)
Jinak čistě graficky, v řečtině to není číslo, ale písmena χξς ch,z,s, která graficky vypadají jako nápis 1. "Listen, in the name of" 2. "Allah" 3. two swords (symbol of Islam), třeba to popisuje zde: http://schnellmann.org/mark-of-the-beast.html . Myslím ale, že ten výklad s EAN je duchovně blíž, zejména když se to má týkat obchodu.
Dále, proč si myslím, že změna přijde již brzy - "Aram giddeon" znamená doslova "Zničení Syrie" (Drvoštěp Sýrie), a opravdu se tam sjel celý svět válčit (obě větve muslimů a týraní křesťané, Rusové a Američané s Evropou a s Turky a s Izraelem, čínští Ujgurové - v podstatě to _byla_ třetí světová válka), ale už to vypadá, že to téměř končí…
A ovšem Antikrist, který je Jidáš (Juda iš-qariót) - kdo jiný by měl být anti-Krist než Jidáš?!, již dávno vládne světu a všichni (skoro) se mu klaníte… Snad jste nečekali nějakou zranitelnou feudální figurku? Je to velmi mocný Kolektiv.
Ale takto shodu mezi libovolnými dvěma věcmi najdu taky
Inu, a jakou jinou shodu mezi Zj13 a dneškem nebo historií najdete? Ne, není to dávná minulost z prvních staletí našeho letopočtu…
(Nebo jinak přeci trochu - když si najdete těch 7 měst ze začátku Zjevení na mapě, jsou uspořádané do šipky, která míří přesně z Jeruzaléma na Prahu… Leckterá z těch měst vznikla krátce před tím a zanikla krátce potom, jen některá tam jsou dodnes. (Tedy tam vznikla _kvůli_ té šipce a Zjevení, nevěřím na náhody v důležitých věcech… Ale i kdyby to byla jen náhoda…) Praha potažmo Čechy je určité duchovní centrum. Nejen, že slováci mají dodnes staročeštinu, jak jim ji tam přinesli Husité, ale velká část ruštiny pochází odsud z Velké Moravy, jak jim ji přinesli věrozvěstové spolu se staroslověnskou liturgií, a k mému překvapení jsem se nedávno dozvěděl, že Hochdeutsch, ta "správná němčina", pochází především z Prahy… https://en.wikipedia.org/wiki/Prague_German https://de.wikipedia.org/wiki/Standarddeutsch "das Prager Deutsch als „das beste Hochdeutsch“." Jak moc navazuje Luther na Husitství (na Husa a České Bratry) ? Mimochodem i Einstein svoji general relativity (zejména ohyb světla kolem Slunce a potažmo tedy i zakřivení prostoru) dělal v roce 1911 v Praze…)
Ale jinak ovšem těch 7 "církví" má jasný význam, nejsou to banální a dávno mrtvé sbory v Turecku…
Víte, ani židé v Izraeli nepřijali mesiáše Ježíše, protože nebyl takový, jakého očekávali…
A ovšem Golem (také legenda z Prahy) neznamená ani obr ani zárodek, ale znamená "zabalený", a má se do něj vložit Jméno ("šém"), aby oživl. Starý zákon, který jste si až sem nesli, byl zabalený a nerozuměli jste mu, židi mu sice rozuměli o něco lépe, ale zakázali to vysvětlovat goimům… (pěkný "vtip" měl v tomto Werich v Pekařově císaři - že ten "moudrý" (astrolog) vzal do ruky šém, a přečetl ho obráceně "meforah šámá", "rozšíření zděšení" (teď si to přesně nepamatuji a nevím, jak bych to hledal), a nechtěl to použít… Musel mu prostý pekař ukázat, jak to má být správně…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód