Odpověď na příspěvek: Re: Rusko

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 16. 09. 2018 18:21
Předmět: Re: Rusko

Taky nevím, co jsi zač, ale pro jistotu zopakuju, že Rusové jsou z větší části primitivní hromotluci.
A tenhle Dojem jste získal jak?
Nedíval jsem se na Rusko moc zblízka, z dálky je vidět Putin, a ten je na nejvyšší míru Čestný a Spravedlivý vládce své země. Tedy jistě není náš Přítel, je náš Čestný Oponent, ale kdo z něj dělá podlého Nepřítele, je jen Lhář a Prospěchář…
Někdo si stěžoval na útlak v Rusku? Nedávno Holandský ministr zahraničí prohlásil, že nezná žádnou úspěšně multi-kulturní zemi. Tak to se mýlí, taková především je Ruská Federace, země mnoha různých národů a etnik a vyznání… (převážně je ale křesťanská) (třeba "Marij El" jsou pěkní, jak si uprostřed Rusů zachovali svou identitu a zpěvy a jazyk a víru a folklór… Podotýkám, že "pěkní" je subjektivní hodnocení, každému se může líbit něco jiného…)
Jenže úspěšně zvládnout multi-kulturalismus vyžaduje podstatně tvrdší důraz na Řád, a tvrdší zametání všech, kdo vybočují. (to tam ovšem téměř nemají černochy… jak vypadá "podstatně tvrdší zametání" třeba v USA, celých snad 10% mužů černochů je ve vězení, po staletích integrace… však také páchají odhadem pětkrát víc zločinů, relativně… ostatně v USA je nejvíc lidí ve vězeních nejenom relativně, ale i absolutně, víc než v Číně…)
Viz Aristotel, citát z nějaké knihy o něm, nevím jaké, v nadpisu stránky je "philia" :
For Aristotle, democracy is possible only within homogenous ethnic groups, while despots have always reigned over highly fragmented societies.
A multi-ethnic society is thus necessarily anti-democratic and chaotic, for it lacks philia, this profounded, flesh-and-blood fraternity of citizens. Tyrants and despots divide and rule, they want the City divided by ethnic rivalries. The indispensable condition for ensuring a people's sovereignty accordingly resides in its unity. Ethnic chaos prevents all philia from developing.
To jen abyste věděli, proč především vám sem přivedli Migranty fragmentovat vás…
(abych se nevytahoval, z Aristotela znám asi jen tuhle jednu ofocenou stránku, jak mi ji přinesli Internetoví Trollové…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód