Odpověď na příspěvek: Re: jhvh

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 13. 09. 2018 23:46
Předmět: Re: jhvh

Písemně radši vykám, uvidíme…
Pana Halíka jsem měl rád, nejen jsem k němu chodil k Salvátorovi, ale i z asi 200 kázání, co tu mám staženo, jsem si jich tak 10-20 poslechl… Před rokem 2014!
Jenže začal dělat politiku, navíc krajně rusofobní, v televizi lhal (jednou jsem to viděl), nyní zrádně vítá migranty… Článek "Byl jsem uprchlík, a neujali jste se mne… " je odporné překroucení… Špiní tak Církev v očích Národa…
Nedávno jsem mu zkusil poslat email, ale zřejmě mě Google (gmail) blokuje, asi to nedostal… V první chvíli jsem z toho chtěl napsat nyní výtažek, ale zřejmě to nejde… (asi byste to taky smazali)
Snad jen jednu větu z toho emailu:
Vážil jsem si vás pro vaši Moudrost, ale když zabalíte Lži a Zradu do Moudrosti, jsou ještě nebezpečnější…
A mimochodem, trochu se omlouvám Dalajlámovi, když jsem ho výše pomluvil… Zrovna dnes prý ve Švédsku řekl ohledně migrantů: "Receive them, help them, educate them… but ultimately they should develop their own country. I think Europe belongs to the Europeans." Možná už nehraje tolik podle not CIA, jak se to o něm povídá?
Dostal jsem špatnou zprávu, velmi. (Možná ani nebyla pro mě? 5b9a4ef3dda4c8ab548b4569?) Jen si nejsem jist, jestli jí rozumím, jestli je špatná pro mě (s tím jsem počítal) nebo pro Lidstvo (i na to jsem byl upozorněn, ale špatné je, že to bylo odtud potvrzeno). Radši to ani nebudu rozebírat, tím spíš by si tady pan Kazatel myslel, že mám diagnózu.
Jen pro ten druhý případ se vám (Lidstvu) omlouvám, myslel jsem do Dobře…
(Prozatím to prosím ignorujte…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód