Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: howgh

Od: Anonym: David Protest---.8-3.cable.virginmedia.com )
Kdy: 07. 09. 2010 08:45
Předmět: Re: howgh

Možná jste to, pane Wrana předpovídal správně, ale co se změní na pravdě tím, že ji provází Vaše znechucená prognóza. Vy tvrdíte, že je můj komentář strašný blábol, to je celkem typické pro každého obránce nějaké teorie, stejně jako je typické, že samozřejmě nevysvětlí, proč. Mimoto, nelezu sem proto, že jsem adventista, "lezu" sem proto, že jsem evangelík. Pokud Vám to připadá špatné, jak je libo, ale v takovém případě by tato diskuse nemusela vůbec existovat.
Proč si přejete aby Adventisté jakože nelezli jinam? Čekal bych tuto větu od katolíka nebo komunisty, ale ne od evangelíka, který by měl být za diskusi rád, protože jedině svobodný projev názorů pomůže odkrýt pravdu, což by následovnící Českých Bratrů měli dobře vědět. Proto stejně jako oni by neměli v diskusi zatracovat jiný názor a bezdůvodně ho hned nazývat herezí, ale obhájit svůj názor s důstojností a hlavně podle Bible.
Tyto diskuse jsou na stránkách proto, aby se lidé dozvěděli co říká Bible a jsou právě na těchto stránkách, protože zde figuruje potenciál lidí, kteří jsou schopni teologicky odpovědět na teologické otázky. Lidí sem píšou, a mají sem psát proto, aby dostali na Bibli založené odpovědi. Přesně to se také očekává od odpovídajících, úřesně to je účel této diskuse. Ovšem, na Bibli založené odpovědi, v rámci této diskuse, zatím podali jen tazatelé. Odpověď, že něco je prostě blábol a hereze, je sama o sobě blábol a hereze a spíše dokazuje názor tazatele.
Pokud se zlobíte, že se vůbec někdo na takové otázky zde ptá, tak proč se vůbec obtěžujete odpovídat. Tak nechte odpovědět někoho, kdo je ochoten tuto problematiku lidem podle Bible vysvětlit. Vždyť pro tento účel je toto fórum založeno a je samozřejmým předpokladem, že se lidé budou moci ptát na cokoli, stejně jako se předpokládá, že jim tu někdo odpoví a problém vysvětlí.
Toto jsem očekával i zde, když jsem poprvé viděl nadpis tématu. Amen

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód