Mládež

Co s ní souvisí, zajímá ji, chce sdělit, diskutovat ...

Odpověď na příspěvek: Re: Antikoncepce, masturbace

Od: Anonym: Milan Kochaník <> ( ---.i4g.tmcz.cz )
Kdy: 25. 09. 2009 20:58
Předmět: Re: Antikoncepce, masturbace

Zuzka napsal(a):
 Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se ČCE dívá na tyto 2 etické otázky.  a) Je používání antikoncepce hříchem?  b) Je masturbace hříchem?  Ráda bych věděla, zda se těmito tématy někdo v ČCE zabýval, jaké jsou  pohledy apod. Vím, že byla řešena homosexualita, ale další oblasti z lidské  sexuality chybí. Děkuji za odpověď, Zuzka
Milá Zuzko , já sice nejsem věřící , ale podle mého mínění , antikoncepce nikdy neuškodí , vždy je lepší se krásně pomilovat (jelikož je člověk prvotně "naprogramovaný" na rozkoš ) a jako "vedlejší" důsledek prožívání rozkoše pochopitelně dojde k otěhotnění (dříve či později) . A proto je lépe, mít dítě (tedy otěhotnět) , když je oběma (těmi milujícími se) , očekáváno (tj. jsou na to dítě "připraveni")
Dále , masturbace je zcela učitě příjemná činnost , jelikož ji pochopitelně "provozuješ" s osobou, kterou nejlépe znáš , totiž se sebou a navíc se naučíš poznat , co vše příjemného Ti Tvé tělo může poskytnout a pochopitelně to vše "zúročit" při milování se svým přítelem .
Proto , užívej vše , co Ti Tvé tělo dokáže nabídnout co nejčastěji a ať každý den stojí za to a pokud možno co nejčastěji , dokud jsi mladá a hezká .
A nenech se od "používání" Tebou zmiňovaných věcí , tj. vhodné (pro Tvé tělo a organismus)-antikoncepce a různé způsoby masturbace nikým odradit , ani stanoviskem jakékoliv církce .
Zatím ještě nikdo nezařídil , aby se mládí dalo prožít ještě jednou , tj. nejprve experimentálně a pak , jsa poučena , ještě jednou znovu a pořádně . A cokoliv v mládí neuděláš , tak ve stáří to těžko uplatníš , i když již budeš vědět více .
Prostě proto , že ve stáří je "realizace" toho , na co se ptáš , jaksi hůře proveditelná z fyziologických důvodů .
Jestli můžeš , podívej se na mé webové stránky a můžeš mi zanechat i odpověď .
EMAIL :

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód