Téma: Nedostatek informací

Od: Anonym: Jana Škubalová <> ( ---.csadlogistik.cz )
Kdy: 13. 05. 2003 13:45
Předmět: Nedostatek informací

Navigace: link | přehled | fórum
Vážený evangnete! Já vím, že je velmi jednoduché kritizovat a mnohem těžší něco vytvářet. Proto bych vám předně chtěla poděkovat, že Evangnet je. Je to vhodné doplnění hlavních stránek ČCE. Nicméně pořád znovu narážím na nedostatek informací - a to jak na oficiálních stránkách ČCE, tak tady na Evangnetu. Kdykoliv potřebuji cokoliv najít o akcích mládeže nebo o mezinárodních táborech, trvá mi to hrozně dlouho. Celkově mi případá velmi složité na vašich stránkách něco najít…… Zajímalo by mě také, jak je to se sborovými zásilkami? Budou se zveřejňovat tady nebo na stránkách ČCE? Děkuji za informaci!
Od: Anonym: Petr Tomasek---.etf.cuni.cz )
Kdy: 13. 05. 2003 19:08
Předmět: Re: Nedostatek informací

Pekny den!
Pokud mate pocit, ze informace jsou na strankach Evangnetu spatne dostupne, radi uvitame jakykoliv napad, jak je zlepsit.
Chcete-li vyhledavat v kalendari akci, staci jit z hlavni stranky na "Kalendar" a zde vpravo nahore zadat do policka vyhledavany retezec (napriklad "mladez") a najdete tak vsechny akce, ktere v databazi jsou. Bohuzel zadne mezinarodni tabory zde zatim nejsou zverejneny, pokud byste ovsem chtela pomoci, muzete se zaregistrovat do klubu Evangnetu a pak muzete pridavat dalsi akce sama.
Co se tyce sborovych zasilek, to je zalezitost ciste Synodni Rady. Evangnet je nezavisly portal, nikoliv "servisni organizaci" Synodni Rady, nebo neco podobneho. V jiste mire funguje spoluprace mezi SR a Evangnetem pri aktualizaci schematismu a to je vse.
Prosim, vemte v uvahu, ze Evangnet je aktivita "ze spod" a aby to zde mohlo fungovat, je potreba uzivatelu, kteri budou ochotni prispet se svou troskou do mlyna (napr. pridat akci do Evangnetickeho kalendare, nebo odkaz). Nemame sily ani penize, abychom vsechno delali v nasem uzkem krouzku.
Za spravce Evangnetu Petr Tomasek