Téma: ?

Od: Anonym: Martin <> ( ---.cust.tele2.cz )
Kdy: 18. 12. 2004 14:23
Předmět: ?

Navigace: link | přehled | fórum
Dobry den, nenasel jsem na spravce evangnetu mail. Mohli byste mi poslat na mail nejaky kontakt nebo napsat, kde jsou na vasich strankach? Dekuji
Od: Anonym: Mirek Soukup---.licanet.cz )
Kdy: 18. 12. 2004 18:58
Předmět: Re: ?

Vážený Martine (a případní další, kteří se s touto chybou také setkáte),
nejsem sice vůbec správce Evangnetu, ale byl jsem na pondělní valné schůzi členů o. s. Evangnet, kde se o tomhle problému mluvilo, proto tedy i já mohu dobře zodpovědět položenou otázku. (Milí správci odpusťte, ale jsem toho názoru, že rychlá odpověď, třebaže neodstraňuje podstatu problému, je prozatím lepší, než zdlouhavé vyčkávání v nejistotě na úplné vyřešení, které může člověka snadno odradit.) Popsaný problém se týká výhradně těch, kteří k prohlížení internetových stránek používají Microsoft Internet Explorer (MSIE). Všichni ostatní, kteří mají jiné prohlížeče (např. Mozillu Firefox, Operu nebo jiné) se s tímhle problémem vůbec nesetkají. Co je příčinou já jako laik přesně nevím, asi to bude nějaká chyba ve skriptu, MSIE totiž vyhazuje nějakou chybovou hlášku o očekávaném objektu (viz vlevo dole ve stavovém řádku ikonku chyby.)
Teď už konečně oč jde:
V sekci "O nás" v levém nabídkovém pruhu, se v MSIE vedle jmen nezobrazují emailové adresy ani na správce, ani na členy výboru. Problém se bude samozřejmě urychleně řešit a bude docela odstraněn. Než se to ale stane vězte všichni, že hlavní odkaz na správce Evangnetu je: . Adresy na členy staronového výboru lze vytvořit podle tohoto vzorce: . (Pokud tedy chcete napsat třeba Filipu Kellerovi, adresa zní: .)
Zdraví Mirek