Téma: Moderované diskuse

Od: Anonym: Tomáš Hančil <> ( biggie )
Kdy: 31. 12. 2002 13:59
Předmět: Moderované diskuse

Navigace: link | přehled | fórum
Mám za to, že esxistuje spousta témat, které by bylo třeba v církvi prohovořit. K tomu je ale třeba najít spolupracovníky, kteří se budou o jednotlivá diskusní témata starat. Kdokoliv tedy má chuť se stát správcem určitého tématu, nebo dokonce kategorie témat, prosíme, kontaktujte správce. děkuji
Tomáš Hančil
Od: Anonym: jony---.ssurbrno.cz )
Kdy: 25. 03. 2003 16:56
Předmět: Re: Moderované diskuse

co takhle nemoderovanou v aktualnim case neboli chat?
Od: Anonym: Petr Hanč <> ( 62.77.116.--- )
Kdy: 04. 07. 2003 21:45
Předmět: Re: Moderované diskuse

Zatím tu skoro nikdo nediskutuje, tak není co moderovat. Chtělo by to udělat propagaci těchto diskusí.
Od: Anonym: Petr Hanč <> ( 62.77.116.--- )
Kdy: 04. 07. 2003 22:08
Předmět: Re: Moderované diskuse

Ještě mě napadlo, jak tu propagaci udělat: Začít diskutovat o nějakém kontroverzním tématu, napsat pár hodně provokativních názorů a pak informovat o té diskusi třeba v Bratrstvu.
Od: Anonym: Matej Cepl <> ( 129.10.244.--- )
Kdy: 08. 12. 2003 21:38
Předmět: Re: Moderované diskuse

Kdybych mohl dat jeden namet trochu z jineho kouta – co mi docela chybi je nejaka obdoba davne konference . To jest velice generalni (ale asi moderovana, protoze spamu a trollum se jinak neubranime) vseobecne krestanska EMAILOVA diskuse. Zduraznuji emailova, protoze mi to pripadne mnohem pristupnejsi nezli snazit se donutit lidi, aby si hledali nejakou obskurni stranku na nejakem obskurnim webovem serveru (nehlede na takove malickost jako podpora cestiny, kterou ted zrovna na tomto Applu v Americe nedisponuji :-). Krome vyse zmineneho karmelu byval jeste ahoj-l, ale ten se tim, ze je nemoderovany a v newsech (nemam nic proti obema vecem oddelene, ale dohromady je to rychla smrt – kouknete se na http://groups.google.com/groups?group=cz.soc.christian)
V pripade, ze by byl zajem neco takoveho vytvorit jsem ochoten pomoci moderovat a snad i nejakou technickou radu bych zvladnul.
Hezky den,
Matej
P.S.: Pripadne odpovedi na tento vylev prosim na email.