Téma: O Sjezdu po Sjezdu - Havlíčkův Brod 2006

Od: Celocírkevní mládež <>
Kdy: 02. 10. 2006 13:26
Předmět: O Sjezdu po Sjezdu - Havlíčkův Brod 2006

Navigace: link | přehled | fórum
Už jste dohnali spánkový deficit ze Sjezdu mládeže v Havlíčkově Brodě? Prima. Zajímá nás, jak jste ho prožili, co se vám líbilo, co vás zaujalo a co zase ne.
Abychom se v tom dobře orientovali zkusme příspěvky strukturovat. Na tenhle přímo neodpovídejte. Vyberte si z podtémat (tj. přímých odpovědí). Až když budete mít dojem, že stojí za to něco probírat samostatně, až tehdy odpovězte na tento a založte tak nové "podtéma".
Obecné připomínky typu: "Bylo to bezva/Stálo to za málo" dále připomínky k organizaci a programům apod. pište jako odpovědi na příslušné příspěvky. Pokud chcete vyplnit anketu, najdete ji na stránkách mládeže http://mladez.evangnet.cz
Připomínám, že neanonymní příspěvky mají daleko větší váhu a jsou vždy věrohodnější. Díky za ně! Filip Keller, farář pro mládež
Od: Celocírkevní mládež <>
Kdy: 02. 10. 2006 13:35
Předmět: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - Organizace

Jak jste vnímali organizaci? - informovanost před Sjezdem - informovanost na místě - přijímací kancelář - pomoc dobrovolníků - ubytování, stravování …. Co dál? Pište. Rádi se necháme inspirovat.
Od: Anonym: Štěpa---.karneval.cz )
Kdy: 02. 10. 2006 19:13
Předmět: Re: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - Organizace

Mno organizace byla na stejné úrovni jako vloni. Vadila mi neinformovanost pořadatelů, na dotazy kde je která místa odpovídali, že máme mapku. Propříště bych udělal mapky dvě. Jedna "táborová" (kreslená) kde by bylo blízké okolí kulturáku a kulturák. Potom druhá doplněná mapa soslá odkudsi z internetu. Někteří šatnáři byli zejména v pátek příjemní jak polobotka v pr…. No tak tolik asi negativ, ještě popřemejšlete o nějakej místnosti, kde by byl odpočinek pro lidi, kterým není dobře ať už duševně, nebo fyzicky, protože klid se tam taky hledal těžko.
Od: Anonym: Honza <> ( ---.zapcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz )
Kdy: 02. 10. 2006 22:03
Předmět: Re: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - Organizace

k tej šatně: buď ráda, že jsme ti věci vůbec našli - tam se v 8 večer střídaly 2 grupy a než ta druhá přišla na to, jak ukládat věci, byla půlka nálepek odpadaná - jinak sorry - bylo to únavou, měli jsme nějaké ty hodiny ve vlaku za sebou a stres, jak budeme hledat ty krosny bez čísla, před sebou … Díky za připomínku, doufám, že v neděli to už bylo lepší … S tou místností plně souhlasím
Od: Anonym: ruprecht <> ( ---.10.broadband5.iol.cz )
Kdy: 04. 10. 2006 00:50
Předmět: divadlo a zavírání škol

Se sjezdem jsem byl vcelku naprosto spokojen, obtížnost organizace celé záležitosti se zajisté někomu, kdo se pouze pasivně účastní, těžko představuje. Poze dvě věci bych zde rád nastínil k případnému zamyšlení se nad nimi - tou první je páteční divadlo; samo o sobě vcelku zábavné a vtipné, nejsem si však jist, zdali je vhodné hrát ho právě v pátek večer takto plošně. Více se mi líbily interaktivnější programy z dřívějších let, kdy se více společně zpívalo a byl prostor pro větší počet kratších inscenací. Dalším ožehavým aspektem je ona "zavíračka" škol. Rozumím všem arguemntům mluvícím pro tento čas, či ještě pro dřívější dobu. Přesto si však myslím, že je škoda, že nejzazší termín alespoň v sobotu nejsou ony 2 hodiny ráno, jak tomu dříve bývalo. Nešlo by školy rozdělit podle toho, kdy se zavírají? některá blíže centru a tedy i všeljakým hospodám by se mohla zavírat později a ti, kteří chtějí mít v noci klid, by se mohli uchýlit do školy, kde by tuto záruku relativně obdrželi. to je asi tak vše, jsou to však pouze připomínky na okraj.
Od: Celocírkevní mládež <>
Kdy: 02. 10. 2006 13:37
Předmět: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - Doprovodné programy

Jaký byl PUB? Čajovna? Chybělo vám více výtvarničení (třeba v pátek)? ….
Od: Anonym: Lukáš Vyoral <> ( ---.avonet.cz )
Kdy: 08. 05. 2007 18:21
Předmět: Re: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - Doprovodné programy

Dobrý den, byl jsem naprosto spokojen, pouze na čajovně jsem očekával větší výběr. Když přijedou lidé z celé republiky, dá se předpokládat, že každý bude mít chuť na něco jiného. Jinak sjezd chválím a těším se do Litomyšle!
Od: Celocírkevní mládež <>
Kdy: 02. 10. 2006 13:39
Předmět: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - Přednášky, dílny, ...

Jak se vám líbili jednotlivé přednášky, dílny, diskuse, koncerty? Pište! Bude to inspirací pro organizátory, tak reflexí pro přednášející a vedoucí dílen. (Budťe konstruktivní a věcní)
Od: Celocírkevní mládež <>
Kdy: 02. 10. 2006 13:41
Předmět: O Sjezdu po Sjezdu (HB06) - jen tak obecně.

Bezva? Stálo to za málo? …. Pište obecné hlášky. Konkrétnosti piště níže…
Od: Anonym: Lukáš Vyoral <> ( ---.avonet.cz )
Kdy: 28. 12. 2006 21:03
Předmět: Re: O Sjezdu po Sjezdu - Havlíčkův Brod 2006

Na sjezdu jsem byl poprvé, ale hned napoprvé předčil všechna má očekávání. Setkání s bratry a sestrami z celé republiky, to vše v zajímavých programech a různých diskuzních skupinách, mňam! Jen mi trochu vadilo "přebíhání od čerta k ďáblu" mezi jednotlivými stanovišti. Velký dík patří Filipovi Kellerovi za pomoc při ztrátě stravenek.