Téma: Jak se Vám líbí nový Evanget?

Od: Uživatel Evangnetu Jakub Dvořák <>
Kdy: 28. 09. 2008 11:51
Předmět: Jak se Vám líbí nový Evanget?

Navigace: link | přehled | fórum
… za sebe mohu říci, že moc. Velmi oceňuji rozšířené informace o sborech i jejich historii, možnost hledání biblických odkazů nebo vyhledávání (alespoň zatím jen) v Bibli Kralické.
Také aktivní mapky seniorátů a sborů jsou velkou službou návštěvníkům Evangnetu.
Za velmi přínosný považuji i projekt informací o duchovních písních v našich rozličných zpěvnících. Snad by nebylo od věci (ale to je asi právní problém), kdyby mohly být zveřejněny i jejich texty.
Jen stále nevím, jak vstoupit do Osobních diskusních fór návštěvníků, či do rubriky Projekty, ale to může být mojí nevzdělaností. Jenže právě proto bycch se dožadoval návodu. Když jde o návod, pak za největší přínnos lze snad považovat podrobný, přehledně strukturovaný popis nových i některých starých funkcí Evangnetu. Sobě pak přeji, aby skončila má stálá válka s Evangnetem, který mě neustále odhlašuje v nejnečekanějších chvílích, někdy i pouhé dvě minuty po přihlášení. Snad to tedy v novém hávu pomine!
p.s.: také už vím, že jsem nejen zadal chybný řetězec, ale i který. Byly to závorky v názvu předmětu. To mě v komunikaci s dosavadní verzí docela žralo, že člověk dostal hlášku chybný řetězec a nic víc. I tak, je to nezbytné, aby nesměly být závorky v názvu předmětu?
Od: Uživatel Evangnetu Jakub Dvořák <>
Kdy: 28. 09. 2008 13:09
Předmět: Re: Jak se Vám líbí nový Evanget?

Tak bohužel, vyhazuje i pouhých 30 vteřin po vložení příspěvku! Toto chce ještě vyladit.
Ale dobré je i zavedení náhledů u příspěvků, to jsem prve pochválit zapoměl.
Od: Uživatel Evangnetu Tomáš Volf <>
Kdy: 28. 09. 2008 16:07
Předmět: Re: Jak se Vám líbí nový Evanget?

Dobrý den vážený pane faráři Jakube, ano závorky už jsem reportoval, když to nebyla ještě veřejná verze:-) Od Petra jsem dostal odpověď "ok, dobudoucna". Obecně jsem byl proti přehnané "buzeraci" evangnetu - snad to ještě kluci opraví - třeba trnem v oku mi je také to, že někdo do kalendáře napíše malým písmenem název akce nebo města a evangnet ho pošle do háje, že název akce musí začínat velkým písmenem stejně tak jako místo:) Takže snad páni správcové "donutí" evangnet k troše benevolence vůči některým striktním omezením.
PS: Osobní diskuze a projekty třeba ještě nejsou natolik připravené že byly ve spuštění pozdrženy, ale nevím, jen tip :-)