Etika na Evangnetu

Diskuse o tom, jak na Evangnetu konstruktivně diskutovat, jak přispívat, aniž bychom se vzájemně napadali.

Odpověď na příspěvek: Re: (ne)diskuse

Od: Anonym: Fero--- )
Kdy: 10. 07. 2017 20:50
Předmět: Re: (ne)diskuse

Tiez pozorujem diskusie, vsak iba vynimocne pisem. Badam tu tiez na strane tych "dobrych" nazorov (ano Unii, nie Zemanovi, ano homosexualom, nie aplikacii biblie na dnesnu dobu, nie Rusku, a dalsie) tiez sprostakov. Okopirujem Martin Danihelka
Táhni si do svého cébéčka nebo do jiné, ehm ehm, "narůstající církve" a nestarej se o ČCE,
Všem zúčastněným včetně sebe ušetříš spoustu času, když podobného psychopatického počínání zanecháš a vyfičíš z tohoto serveru. Vyřiď to i svým spolutrollům.
Nudíš.
Pokoušet se zde s trollíky diskutovat je naprostou ztrátou času a všeho. Já sám za sebe klidně řeknu, že s modelem "života na hromádce" vůbec nemám problém
se jedná s určitostí o trollí nájezd některých týpků z Církve bratrské alias cébéčka. Rovněž jejich úchylná posedlost sexualitou a zvláště homosexualitou je výmluvná. Cébéčko by se nad sebou mělo vážně zamyslet. Jistěže nejde uhlídat každého úchylného nerda, který si tuhle sedne k počítači a "vyplachuje si hubu Pánembohem, aby mu z ní tolik nesmrdělo" Ti jsou však do jisté míry produktem atmosféry, která v cébéčku panuje - plné fundamentalismu, manipulace, povzbuzování povážlivých stránek lidské povahy, inklinující v nemalém procentu členů CB k putinismu, fašounským sklonům, protimuslimské nenávisti, homofobii atd.
Tovížejo, anonyme. :-)
Hlodá ve mně leda snad znechucení tebou. A nevandruj laskavě do náročné teologické problematiky, působí to opravdu mimořádně trapně.
Svědčí to o závažné poruše osobnosti.
— Martin Danihelka —
Pytam sa, tohto anonyma plati zas imperialisti zo zapadu? Ci sama cirkev CCE?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód