Supervize kazatelů a kazatelek

Diskuse o připravovaném návrhu supervize kazatelů a kazatelek v ČCE

Odpověď na příspěvek: Re: Nezdá se vám supervize drahá?

Od: Anonym: Pepík77.93.216.--- )
Kdy: 25. 04. 2010 00:04
Předmět: Re: Nezdá se vám supervize drahá?

Konfrontační styl jste zvolil od začátku vy. Podobně větu o chybějících argumentech si můžete aplikovat především na sebe. Mě je srdečně jedno, co vy mě věříte. Já vás neznám a prostor internetu není o osobní známosti, ale je zde možné diskutovat, tj přinášet argumenty.
Vaše argumenty. Vy špízujete, kdo z jakého počítače píše. Normální člověk reaguje na věcné argumenty, pak snad až zkoumá, jestli něko užívá dva nicky. Vaše "arugumenty" byly jen osobní napadání - od toho ale snad diskuse není. Téma diskuse je jestli má světský psycholog poskytovat péči kazatelům. Jak jsem psal, nepsal jsem nic nového, vlastně jsem se připojil k dalším "anonymům", co psali výše. Vám argumenty chybí, nepřednesl jste zatím jediný. Kromě osobního napadání. Jen tím o sobě ukazujete, co jste zač. Někdo, kdo hledá na druhého, čím by ho mohl osobně zdiskreditovat. A argumentací je osobní napadání.
Připomínáte mi udavače z doby totality, nebo takového novodobého politika Ratha. Ten si píše pečlivé záznamy, zkoumá své oponenty. Věcné argumenty nemá, nejsou potřeba.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód