Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: morální chudák ? - jste trapný

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 06. 09. 2019 22:44
Předmět: Re: morální chudák ? - jste trapný

… do Protiproudu. Aspoň Vám z toho ukápne nějaký ten rubl. … a on-line sledovat ruské demonstrace a demokratické zacházení s demonstranty Made in Russia. Vzhůru k východnímu to dubisku, tavarišč Semi! Nic než národ!
Jste fakt trapně hysterický…
Potlačování demonstrací - to si srovnejme s mnohem brutálnějšími zásahy proti demonstracím žlutých vest v Paříži nebo i v Belgii, nebo totálně skandální a fašistické zásahy proti referendu v Katalánsku. S P(ị)ssy Riot se ani v USA moc nemazlili, a jejich pánské kolegy zatkli za výtržnosti ve Francii, prý si ještě přáli sedět radši v Ruském vězení než ve Francouzském… Nebo s tím, jak dopadlo Unite the Right Rally v Charlotesville, jak policie nechala anti-fa fašisty brutálně útočit na patrioty a pak celou demonstraci rozehnala… Nebo jak se v Německu chovají k příznivcům AfD, mně to přijde skandální… V tom Rusku se k demonstrantům chovají ještě relativně slušně, ve srovnání se Západem nebo alespoň některými jeho částmi…
A tu svobodu - v USA je víc lidí ve vězení nejen v přepočtu na hlavu, ale i v absolutních číslech, víc než v Číně nebo v Koreji… Tam totiž uvalují na lidi naprosto nepřiměřené tresty, zvláště na bílé pracující, aby jejich práci využívali otrocky ve věznicích… Fakt země svobodyhttp://www.informationclearinghouse.info/47278.htm – Mass Incarceration, Prison Labor in the United States https://en.wikipedia.org/wiki/Prison%E2%80%93industrial_complex https://en.wikipedia.org/wiki/Penal_labor_in_the_United_States
Věděl jste, že v té zemi svobody (v USA) v některých státech nesmíte sklízet dešťovou vodu ? Že vás za to můžou v některých státech USA zavřít do vězení? https://web.archive.org/web/20161115154753/http://www.accuweather.com/en/weather-news/is-rainwater-harvesting-legal-in-your-state-us/61586739 Že v některých státech nesmíte pěstovat zeleninu na své zahrádce? Že nedávno zavřeli do vězení (na 10 dnů) 79-letou babku za to, že krmila kočky po sousedovi, který se odstěhoval…? https://web.archive.org/web/20190730200751/https://www.ajc.com/news/national/year-old-woman-sentenced-days-jail-for-feeding-stray-cats/BLPFXqa62gGyp4vPf7y09M/ A ovšem, když se podíváte na záběry následků tornád a hurikánů, nebo na to vypálené město loni v California, je zajímavé vidět, že v USA polovina populace bydlí v prkených chalupách, takže po průchodu většího větru jim z toho zbydou jen třísky. A víte proč? (((Byrokrati))) jim prý nedovolí stavět z betonu a z cihel, sehnat povolení na kamenný dům je prakticky nemožné v některých státech a oblastech… (tuhle informaci mám od američana, který emigroval do Mexika, ale na záběrech z následků tornád je to jasně vidět, že ty domy jsou všechny jen z prken)
Ještě nám tu zkuste chvíli věšet bulíky na nos, jaká je v tom Rusku nesvoboda… (Tak jistěže když se to srovná s jedním z nejsvobodnějších regionů světa, tedy s Českou republikou ( http://www.novarepublika.cz/2017/09/cr-je-nejsvobodnejsi-zemi-kapesni-noze.html ), tak je i v Rusku i na Západě nesvoboda… A víte, proč je u nás v Čechách taková svoboda? Protože to tu není multi-kulti zamořené…)
Posíláte mě do Ruska? Kdybych já vás poslal domů, asi by mě to tu smazali…
A i s tím rublem jste trapný… Za Pravdu bojuji zadarmo… A že by Protiproud pracoval za rubly je velmi pravděpodobně jen Lež vaše a dalších rusofobů, ale tak nějak jsem myslel, že aspoň křesťané by lhát neměli…?!

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód