Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Synodní Rada a homosexualita

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 06. 09. 2019 15:55
Předmět: Re: Synodní Rada a homosexualita

(Zkrátil jsem to, protože jsem po 14:44 chtěl trefit 14:48. Netrefil jsem a ten předchozí jste mi tu během těch pěti minut smazali, je místo něj 15:00, což vyjadřuje, co si o tom myslím…)
Nezkoušejte mi tu podsouvat marxistické argumenty o tupení aktivismu… (Bohužel Oligarchové jako Soros ten hrot aktivismu namířili proti Lidu. To se bude muset nějak řešit, ale ne s Církvemi…)
Psal jsem vám tu velmi zřejmé argumenty https://www.evangnet.cz/diskuze/vlakno/forum/cce/aktualne//13537#13597 a #13678 #13731 a další v tom threadu 13537, že to lgbtqp hnutí a zejména jeho Pride pochody jsou Ďábelské. Co na tom nechápete? Ďábelská církev vydávající se za Křesťany je škodlivá. Vlci v rouše beránčím Mt7:15. Zřejmě jste dosud přehlédli ty Ďábelské kořeny lgbtqp hnutí, nechápali jste "Kvas farizeů a saduceů" správně. (Možná jsem to minule také popletl, a Saduceové צדוקים jsou tihle SJW social justice warriors? Je to jedno, Ježíš varuje před oběma těmi kvasy, a jenom tím, že se přejmenují, ten kvas a jeho škodlivost nezmizí…) Přišel čas to pochopit lépe a napravit své předchozí chyby Zj3:3
Vaše demokratické zřízení v ČCE (a odstupňování na "zamezení extremismu") tu vypadá jako zábrana proti vnitřní Reformaci, vypadá to zkostnatělejší, než u katolické církve… Pokud se ale nebudete schopni reformovat, přijde čas, aby si věřící našli místo toho nějakou Křesťanskou církev…
A prostý lid přehlédl efekt "Ouroboros", že jim tento Had začal požírat spořádané Rodiny a Děti, zatím jen na Západě ale to už jste si mohli všimnout, že se sem ty trendy obvykle později rozšíří také… Braňte se, do začátku tím, že jim odeberete Legitimitu, kterou jim poskytujete svou spolu-účastí a tolerancí, kterou si již nezaslouží, a to dřív než pozdě.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód